by admin

Φοκάτσα με Σαλάμι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η Focaccia είναι δημοφιλής στην Ιταλία αλλά και στη Γαλλία (ως Fougasse) και συνήθως είναι καρυκευμένη με ελαιόλαδο, αλάτι, και μερικές φορές, με αρωματικά βότανα. Ολοκληρώνεται με την προσθήκη κρέατος, τυριού, κρεμμυδιού, λαχανικών ή ακόμα και αντζούγιας. Πολύ εύκολη, απλή, οικονομική και νόστιμη. Ένα εύκολο ζυμάρι, χωρίς απαιτήσεις, συνδυασμένο με φέτες σαλαμιού μόνο. Καταναλώνεται ως ορεκτικό αλλά και μόνη της σαν ένα απλό σνακ για όλες τις ώρες...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: φοκάτσα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es