130
Υλικά για ταψί 25χ20 εκ.:
Για τη φοκάτσια:
25 γρ. μαγιά νωπύ
1 κ.γλ. ζάχαρη κρυσταλλική
340 γρ. νερό σε θερμοκρασία δωματίου
460 γρ. αλεύρι για τσουρέκι
1/2 κ.γλ. αλάτι
60 γρ. καλαμποκάλευρο
3 κ.σ. ελαιόλαδο
ελαιόλαδο για το ταψί
Για τη γέμιση:
2 πατάτες βρασμένες για 20′ (να κρατάνε) και κομμένες σε λεπτές ροδέλες
150 γρ. γκοργκοντζόλα
100 γρ. κρέμα γάλακτος light
100 γρ. τυρί κρέμα
αλάτι
ελαιόλαδο
δεντρολίβανο
Διάβασε τη συνταγή στο www.easykuzina.gr