110
Υλικά
600 γρ. αλεύρι δυνατό 1 φακελάκι μαγιά σκόνη 1 κ.γ. ζάχαρη 1 κ.γ. αλάτι νερό όσο σηκώσει (περίπου 1½ φλ.) λίγο λάδι για το μπολ Για τη γέμιση 300 γρ. σκληρή φέτα σε τρίμματα 3 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. φρέσκια ρίγανη και θυμάρι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 αβγό 1 κ.σ. γάλα κρεμμύδι, ελιές, πιπεριές Για την επικάλυψη σουσάμι, γλυκάνισο, μαυροσίσαμο ,παπαρουνόσπορο, κολοκυθόσπορο κλπ.
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr