141
Υλικά
- μαργαρίνη 4 κσ
- μπύρα 140 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- αλεύρι ολικής άλεσης 40 γρ
- ζάχαρη άχνη 2 κσ
- μαγιά ξερή 2.5 κγ
- αλάτι 2 κγ
- αυγά 2 τμχ
- μαργαρίνη 3 κσ
- tabasco -
- πάπρικα γλυκιά 1 κσ
- ρίγανη 0.5 κσ
- κασέρι 200 γρ
- μουστάρδα Dijon 2 κσ
- αλάτι 0.5 κγ
- πιπέρι -
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ΥΛΙΚΑ (Για 8 άτομα) Για τη ζύμη: 4 κ.σ. μαργαρίνη Βιτάμ Κλασσικό 140 γρ. μπύρα 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr