121
Το αγαπημένο μου πρωινό σας έχω σήμερα. Το αγαπημένο μου περισσότερο απ΄όλα!
Έχω κάνει κουλούρια Θεσσαλονίκης πάρα πολλές φορές, δοκίμασα πολλές συνταγές για να καταλήξω να σας παρουσιάσω την παρακάτω. Κατά την γνώμη μου δυο είναι τα μυστικά για το καλό κουλούρι. Το σκληρό αλεύρι και η ζάχαρη στην ζύμη και στο άλειμμα. Το αν θα τα κάνετε στρογγυλά κουλούρια ή ίσια σαν κριτσίνια, εξαρτάται από εσάς, τα κριτσίνια σας γλιτώνουν μέρος στο ταψί.
Έχω κάνει κουλούρια Θεσσαλονίκης πάρα πολλές φορές, δοκίμασα πολλές συνταγές για να καταλήξω να σας παρουσιάσω την παρακάτω. Κατά την γνώμη μου δυο είναι τα μυστικά για το καλό κουλούρι. Το σκληρό αλεύρι και η ζάχαρη στην ζύμη και στο άλειμμα. Το αν θα τα κάνετε στρογγυλά κουλούρια ή ίσια σαν κριτσίνια, εξαρτάται από εσάς, τα κριτσίνια σας γλιτώνουν μέρος στο ταψί.
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com