by admin

Κουλούρια Θεσσαλονίκης

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα γνωστά σε όλους κουλούρια Θεσσαλονίκης, που ξετρελαίνουν με την υπέροχη γεύση τους.Μια συνταγή απ το βιβλίο Ελληνική Κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου με πολύ μικρές παραλλαγές. Δοκιμάστε τα γίνονται καταπληκτικά!!!Υλικά:2 κ. γλ μαγιά ξερή ή 15 γραμ. νωπή2 1/2 κούπες χλιαρό νερό1 κιλό αλεύρι1/3 κούπας ζάχαρη1/4 κούπας σπορέλαιο (χρησιμοποίησα ελαιόλαδο)1 κ.σ αλάτι300 γρ. σουσάμιΕκτέλεση:Διαλύουμε το ένα κουταλάκι γλυκού μαγιά ή τη μισή νωπή σε 1/2 κούπα χλιαρό νερό, ρίχνουμε 2-3 κουταλιές αλεύρι να γίνει χυλός και το αφήνουμε σε ζεστό μέρος 24 ώρες (εγώ το άφησα 8 ώρες περίπου).Διαλύουμε την υπ
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinoskalismata.blogspot.com
Κατηγορία: Ψωμιά
Περισσότερες συνταγές: κουλούρια Θεσσαλονίκης

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το kouzinoskalismata.blogspot.com