114
Υλικά
- προζύμι 130 γρ
- αλεύρι 60 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 450 γρ
- ελαιόλαδο 75 γρ
- αλάτι 10 γρ
Τώρα που ζέστανε ο καιρός, ξεκίνησα να φτιάχνω αλμυρά κράκερς! Βασικός λόγος η αυξημένη κατανάλωση μπύρας, που ζητάει την συνοδεία αλμυρού σνάκ. Η ιδέα για τα κρακεράκια δεν είναι δική μου, αλλά είδα να τα φτιάχνουν πολλές απο τις ιταλίδες φίλες μου, από τις οποίες οι περισσότερες έχουν και το φυσικό τους προζύμι, πολλές μάλιστα το χρησιμοποιούν σχεδόν αποκλειστικά, αποφεύγοντας τελείως την μαγιά μπύρας για πολλούς και διαφόρους λόγους.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com