106
Δεν χρειάζονται πολλά υλικά για να φτιάξουμε μια εξαιρετική και αφράτη
λαγάνα που θα περιμένει να την ψήσουμε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας για να
μοσχομυρίσει το σπίτι μας!
λαγάνα που θα περιμένει να την ψήσουμε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας για να
μοσχομυρίσει το σπίτι μας!
Χρειαζόμαστε νερό, αλεύρι καλής ποιότητας, μαγιά σε περιορισμένη ποσότητα
και αρωματικούς σπόρους. Θα της προσθέσουμε ελαιόλαδο ή ταχίνι για έξτρα
νοστιμιά. Άλλα μυστικά υλικά δεν υπάρχουν.
Η μακρά ή αργή ωρίμανση της ζύμης μέσα στο ψυγείο θα δώσει ένα εξαιρετικά
νόστιμο αποτέλεσμα!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com