116
Υλικά
- φαρίνα 450 γρ
- φέτα 300 γρ
- πορτοκάλια 3 τμχ
- ελαιόλαδο 200 ml
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι -
Ένα καταπληκτικό, πανεύκολο, λιτό τυρόψωμο από την παραδοσιακή-τοπική κουζίνα του Πηλίου και συγκεκριμένα της Πορταριάς! Το υλικό που κάνει την διαφορά, σ' αυτή την συνταγή για τυρόψωμο και του δίνει ιδιαίτερο χαρακτήρα είναι το πορτοκάλι! Υλικά για: Παραδοσιακό Τυρόψωμο Πορταριάς Υλικά 450 gr. αλεύρι φαρίνα300 gr. τυρί φέτα 3 μεγάλα πορτοκάλια 200 ml. ελαιόλαδο 1 κουταλάκι του γλυκού baking powder Αλάτι... ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr