65
Υλικά
- αλεύρι 150 γρ
- μαγιά ξερή 1 γρ
- προζύμι -
- αλεύρι 350 γρ
- γάλα 150 ml
- μαγιά ξερή 9 γρ
- αλάτι 8 γρ
- ζάχαρη 12 γρ
- βούτυρο 43 γρ
Την δημοσίευσε ένας φούρναρης (Bäcker Süpke). Από το πλήθος των σχολίων και τις αναδημοσιεύσεις που έχει το συγκεκριμένο ψωμί το δοκίμασα και από τότε δεν το αλλάζω. Όταν μιλάμε στο σπίτι μας για ψωμί του τοστ, μιλάμε για αυτό!...
Διάβασε τη συνταγή στο kostasbakalis.wordpress.com