Σπιτικό ψωμί με μαλακό, σκληρό και καλαμποκίσιο αλεύρι

Καταχωρήθηκε στις 10/10/13

17 Ψήφοι Ψήφισε

Στους μεγαλύτερους, η γεύση του θα θυμίσει πολύ τη μπομπότα. Όμως, παρ᾿ όλο που έχει μέσα και καλαμποκάλευρο, αν κάνουμε τη ζύμη πολύ μαλακή, γίνεται απίστευτα αφράτο. Και όπως πάντα, το χειροποίητο είναι πολύ πιο νόστιμο και τραγανό. Σπιτικό ψωμί με μαλακό, σκληρό και καλαμποκίσιο αλεύρι...

Διάβασε τη συνταγή στο https://faghta-giagias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις