65
Μ' αρέσει πολύ ο ιδιαίτερος τρόπος κοψίματος σε ρόμβους, ακριβώς σε μέγεθος μπουκιάς και κατάλληλος για να σχηματιστούν τυρένιες χορδές από το λιωμένο τυρί στο εσωτερικό του, καθώς τραβάμε και τεντώνουμε κάθε κομμάτι σκορδόψωμου! Τόσο βουτυράτο και τόσο σκορδάτο, εξαιρετικό.Είναι μια οικονομική λύση μεζέ για την επόμενη συγκέντρωση φίλων για μπύρα και ποτάκια. Αρέσει πολύ σε μικρούς και μεγάλους, γίνεται ανάρπαστο και κάπως σαν παιγνίδι ο τρόπος απόλαυσης. Το καλύτερο κομμάτι είναι η βάση του ψωμιού… το βούτυρο και το τυρί στάζουν προς τα κάτω και καθώς ψήνεται γίνεται νόστιμη και τραγανή
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es