49
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 1 κιλ
- μαγιά νωπή 60 γρ
- ζάχαρη 2 κγ
- αλάτι 1 κγ
- άσπρο πιπέρι 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αυγά 2 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- σουσάμι -
Υλικά:1 κιλό αλεύρι δυνατό60 γρ. μαγιά νωπή ή 2 φακελάκια ξερή2 κουτ. ζάχαρη1 κ.γ. αλάτι½ κ.γ. πιπέρι λευκό2 κουτ. ελαιόλαδο½ φλ. βούτυρο φρέσκο πολύ καλής ποιότητας λιωμένο½ φλ. γάλα ζεστό 400 C(είναι η θερμοκρασία που εργάζονται οι μύκητες της μαγιάς)2 αβγά2½ φλ. κεφαλοτύρι τριμμένοΓια το άλειμμα:1 αβγό χτυπημένο λίγο σουσάμι
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr