108
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 0.5 κιλ
- αλεύρι 0.5 κιλ
- μαγιά ξερή 1.5 φακ
- βούτυρο 100 γρ
- αυγά 2 τμχ
- γάλα 250 ml
- αλάτι 2 κγ
- ζάχαρη 2 κσ
- τυρί φέτα 700 γρ
- κίτρινο τυρί 250 γρ
- ρεγκάτο 250 γρ
- ασπράδι 1 τμχ
Υπέροχα, αφράτα και πολύ-πολύ νόστιμα! Υλικά για 18 κομμάτια: Για τη ζύμη: ½ κιλό αλεύρι σκληρό ½ κιλό αλεύρι ζυμωτό 1 ½ φακελάκι ξερή μαγιά 100 γρ βούτυρο λιωμένο 2 αυγά 250 ml γάλα χλιαρό 250 ml νερό 2 κουταλάκια αλάτι 2 κουταλιές ζάχαρη Για την γέμιση: 700 γρ φέτα 250 γρ κίτρινο τυρί τριμμένο (έβαλα ρεγκάτο) Ρίγανη Πιπέρι Για το άλειμμα: 1 ασπράδι Φροντίζ
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com