89
Νερό χλιαρό 1 ποτήρι του νερού περίπου (και λίγο παραπάνω)
Ξηρή μαγιά στιγμής 1 φακελάκι
Ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού
Κρεμμύδι 1 τεμ ξερό μεγάλο
Κεφαλογραβιέρα 100-150 γρ τριμμένη ή κεφαλοτύρι
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ κοσκινισμένο
Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού κοφτό
Πιπέρι μαύρο και πάπρικα γλυκιά και καυτερή 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Δυόσμος ξερός 1 κουτάλι της σούπας κοφτό
Αυγό 1 τεμ μόνο τον κρόκο
Ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας
Ξηρή μαγιά στιγμής 1 φακελάκι
Ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού
Κρεμμύδι 1 τεμ ξερό μεγάλο
Κεφαλογραβιέρα 100-150 γρ τριμμένη ή κεφαλοτύρι
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ κοσκινισμένο
Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού κοφτό
Πιπέρι μαύρο και πάπρικα γλυκιά και καυτερή 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Δυόσμος ξερός 1 κουτάλι της σούπας κοφτό
Αυγό 1 τεμ μόνο τον κρόκο
Ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr