47
Υλικά
4 φλυτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
5 αυγά
1 φακελλάκι μπέικιν πάουντερ
250 γρ. μαργαρίνη
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
1/2 κιλό φέτα σκληρή ή πικάντικο κεφαλοτύρι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
λίγο σουσάμι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με το γιαούρτι. Λιώνουμε τη μαργαρίνη και τη ρίχνουμε στο μίγμα. Προσθέτουμε το μπέικιν πάουντερ. Τρίβουμε το τυρί σε χοντρό τρίφτη ή το κόβουμε σε μικρά κομματάκια και το προσθέτουμε στο μίγμα. Έπειτα προσθέτουμε το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει η ζύμη μας μαλακή και να φεύγει άνετα από τα χέρια μας. Στο τέλος του ζυμώματος ρίχνουμε το λάδι. Μοιράζ
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-syntages.gr