96
Υλικά
- ζύμη 4 φύλλα
- κατσικίσιο τυρί 400 γρ
- τυρί φέτα 400 γρ
- γραβιέρα 200 γρ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ρίγανη 2 κσ
- λιαστές ντομάτες 0.5 φλ
Οι τυροκόμοι της Καστοριάς φημίζονται για τη φέτα, το κασέρι, το κεφαλοτύρι, την κεφαλογραβιέρα και το κατσικίσιο τυρί τους. Φανταστείτε λοιπόν πόσο νόστιμο και απολαυστικό γίνεται το τυρόψωμο Καστοριάς, ειδικά όταν τα τυριά συνδυάζονται με το αφράτο φύλλο ζύμης για πίτσα «από σπίτι»!
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr