216
Η συνταγή είναι παραδοσιακή για τυρόψωμο όπως το φτιάχνουν στην Πορταριά, στο Πήλιο! Νόστιμη φέτα με ζυμάρι αρωματισμένο με χυμό πορτοκαλιού το οποίο μπορείτε είτε να ψήσετε ως ενιαία πίτα στο φούρνο είτε να κόψετε σε κομματάκια και να τηγανίσετε! Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C, αναμειγνύουμε σε λεκάνη το αλεύρι κοσκινισμένο με το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, τη φέτα, τον χυμό πορτοκαλιού και το ελαιόλαδο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sidages.gr