216
Υλικά
- ρύζι μπασμάτι 250 γρ
- μαργαρίνη 1 κσ
- λάδι 2 κσ
- φιδές 1.5 τμχ
- φιστίκι Αιγίνης 50 γρ
- κουκουνάρι 50 γρ
- σταφίδες μαύρες 50 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι 1 κγ
- ρόδι 1 τμχ
ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΠΙΛΑΦΙΥλικά: 1) 250 γραμμάρια ρύζι μπασμάτι 2) 1 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη 3) 2 κουταλιές της σούπας λάδι 4) 1,5 φωλιά φιδέ ψιλό 5) 100 – 150 γραμμάρια νερό βραστό για το φιδέ 6) 50 γραμμάρια ψίχα από φιστίκι Αιγίνης 7)
Διάβασε τη συνταγή στο laxtaristessyntages.blogspot.com