42
Υλικά
- μουστάρδα Dijon 1 κσ
- γιαούρτι 1 κσ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- πίτουρο βρώμης 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- θυμάρι -
- ρίγανη -
- πάπρικα γλυκιά -
Η συνταγη αυτη μου βγηκε εντελως τυχαια. ξεκινησα να φτιαξω κοτοπουλο χωρις να ξερω τι να κανω, πετυχε! Υλικά1 φιλέτο σε κύβους1 κου/κι γεματο μουσταρδα dijon1 κουταλια γιαουρτι 2%1/2 φλ.κι καφε κρασι ασπρο (προαιρετικα)1 κ/λια γεματη πιτουρο βρωμηςαλατι, πιπερι, θυμαρι, ρίγανη, παπρικα γλυκια
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr