157
Ας δούμε πώς φτιάχνεται Εκδοχή Νο. 2 το Λαχανόρυζο Αυγολέμονο Άν διαλέξουμε αυτήν την εκδοχή φροντίζουμε να κρατήσουμε το φαγάκι μας με λίγο ζουμί.Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα με λίγο αλάτι,όχι πολύ σφιχτή.Προσθέτουμε τους κρόκους και ανακατεύουμε.Προσθέτουμε το λεμόνι και σταδιακά ζουμί από το ζεστό φαγητό.Περιχύνουμε με το αυγολέμονο και αναδεύουμε το φαγητό σκεπάζοντας την κατσαρόλα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr