101
Υλικά
- ρύζι νυχάκι 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 0.25 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ζωμός λαχανικών 1 τμχ
- άνηθος 2 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- μύδια 1 κιλ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ντοματίνια 10 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- ούζο 0.5 φλ
Για το πιλάφι 2 -1/2 φλ. ρύζι νυχάκι 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σπιτικό ζωμό λαχανικών 5 φλ. νερό ζεστό μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλά και τρυφερά λεμόνι σε τέταρτα για σερβίρισμα Για τα μύδια 1 κιλό φρέσκα μύδια με το κέλυφος 4 κ.σ. ελαιόλαδο 10 ντοματίνια μακρόστενα 2 σκ. σκόρδο 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη 1/2 φλ. ούζο
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr