ΠΑΕΓΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ

Καταχωρήθηκε στις 19/10/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Η Βαλενθιάνικη παέγια θεωρείται από πολλούς το εθνικό φαγητό της Ισπανίας, αν και οι ίδιοι οι Ισπανοί δεν το βλέπουν έτσι. Όπως και να 'χει, είναι ένα εξαιρετικό παραδοσιακό φαγητό, το οποίο έχω ήδη φτιάξει στη θαλασσινή εκδοχή του. Σήμερα, έφτιαξα μία κρεάτινη εκδοχή, η οποία βέβαια αποτελεί ιεροσυλία για τους Ισπανούς, αφού περιέχει σουτζούκι, υλικό το οποίο ούτε κατά διάνοια συμπεριλαμβάνεται στα παραδοσιακά υλικά της παέγια! Ποτέ δεν είπα όμως ότι φτιάχνω παραδοσιακή παέγια. Απλώς μια πολύ νόστιμη δική μου εκδοχή! Είμαι σίγουρος ότι όσοι και όσες τη δοκιμάσετε, θα συμφωνήσετε μαζί μου!Υλι

Διάβασε τη συνταγή στο https://shogunkitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις