ΠΑΕΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ

Καταχωρήθηκε στις 13/02/12 από το χρήστη

9 Ψήφοι Ψήφισε

Στην Ελλαδα οταν λεμε παέγια, συνηθως εννοουμε την παεγια θαλασσινων. Ετυμολoγικα η λεξη παέγια (paella) σημαινει τηγανι ( προερχεται απο το λατινικο patella ), θα μπορουσαμε δηλαδη να πουμε οτι ειναι το αντιστοιχο ισπανικο σαγανακι. Προκειται ομως για ενα ειδικο τηγανι, συνηθως απο μαντεμι, πολυ φαρδυ και ρηχο (5-6 εκ. βαθος) με δυο αντικρυστα χερουλια στα πλαγια.

Διάβασε τη συνταγή στο https://illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις