74
3. βάλλεις στο τηανιν το καλαμάριν ή την σουπιαν τζιαι τσιγαριζεις τα.4. βαλλεις τα λαχανικα τζιαι τες γαρίδες τζιαι διαστους εναν γυρον, ετσι οσπου να παρουν μια βρασην τζιαι σβήνεις με κρασιν ωσπου να εξατμιστει.4. Μετα βαλλεις την σκορδοπιπεροπαστα τζιαι την ντοματα την τριμμένη τζιαι νεκατονεις καλα να ψηθει λλιον η τομάτα.5. Βαλλεις το ρυζιν, διας του έναν γυρόν τζιαι πιντωνεις το ζωμον 1 προς 3 τζιαι βαλλεις το σαφραν αν θεν να βάλεις παπρικα σκονη τζιαι μπολικον αλας, το φαιν πρεπει να γίνει τσας αλμυρουιν. Αφήνεις τα να χογλασουν 5 λεπτα τζιαι μετα χαμήλωνεις τη φωθκιαν.6. Στο μεταξ
Διάβασε τη συνταγή στο istomageiremata.blogspot.com