48
Υλικά
- αγκινάρες 2 τμχ
- εσαλότ 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- κουκουνάρι 1 κσ
- άνηθος 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- βούτυρο 1.5 κσ
- τυρί 2 κσ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ζωμός λαχανικών 1 λτ
- αλάτι -
Ακόμη μια συνταγή με αγκινάρες, απο τις πολλές που δοκιμάσαμε φέτος και που δυστυχώς δεν θα προλάβω να σας τις παρουσιάσω όλες, καθώς περνάει η εποχή τους και οι φρέσκιες γίνονται δυσεύρετες. Κάποιες συνταγές, όπως αυτό το ριζότο, μπορούν να γίνουν και με κατεψυγμένες αγκινάρες, οπότε μπορούμε να τις απολαύσουμε όλες τις εποχές του χρόνου.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com