by admin

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΑΡΑΚΑ, ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΠΕΣΤΟ ΑΝΗΘΟΥ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του ριζότο, καταναλώνεται συνήθως ως πρώτο πιάτο. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να μην το φάτε για κυρίως, αφού αναλόγως με το τι υλικά θα χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να πάρετε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε, μόνο από αυτό! Ειδικά, αν είναι...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: πέστο, ριζότο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com