153
Υλικά300 γρ ρύζι Arborio5 κ.σ ελαιόλαδο4 κ.σ βούτυρο αγελάδος100 γρ γαρίδες καθαρισμένες100 γρ μανιτάρια κομμένα σε φέτες2 σκελίδες σκόρδοψιλοκομμένες1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο5 κ.σ ούζο4 ποτήρια χλιαρό νερό με 1 κύβο λαχανικών1 φύλλο δάφνηςαλάτι και φρέσκο πιπέρι1 κ.σ τριμμένη παρμεζάνα. Ετοιμασία Λιώνουμε τον κύβο λαχανικών στο χλιαρό νερό. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και το μισό βούτυρο.Σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 λεπτά, προσθέτουμε το σκόρδο και το ρύζι.Ανακατεύουμε μέχρι να το ρύζι μας να γίνει διαφανές.Προσθέτουμε τις κλωστές από τον κρόκο Κοζάνης
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com