by admin

ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ & ΠΕΣΤΟ ΔΥΟΣΜΟΥ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,400 γρ. κατεψυγμένες αγκινάρες Ifantis 300 γρ. ρύζι αρμπόριο 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός 100 γρ. κασέρι  200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1 κρεμμύδι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: πέστο δυόσμου, ριζότο
Συνταγή από Ανδρέας Λαγός

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.chefonair.gr