by admin

Ριζότο με κάστανα, απάκι και εστραγκόν

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ένα καλομαγειρεμένο ριζότο πάντα είναι ευπρόσδεκτο σε κάθε τραπέζι, φέτος δοκίμασε αυτή τη συνταγή για ριζότο με κάστανα, απάκι και εστραγκόν θα το λατρέψεις, ειλικρινά!

Δεν είναι απλά ένα διάσημο φαγητό σε όλο τον κόσμο από την ιταλική κουζίνα, είναι ένα φαγητό που ανάλογα τον συνδυασμό των υλικών μεταμορφώνεται.

Αρκεί να “παίξεις” με τα υλικά.

Από ένα απλό καθημερινό πιάτο μπορεί να γίνει ένα μεγαλειώδες πρώτο ή ακόμη και κυρίως γεύμα σε ένα γιορτινό τραπέζι.

Με λίγα κάστανα, απάκι και εστραγκόν έγινε ένα περίφημο χριστουγεννιάτικο ριζότο!

Από ένα χειμωνιάτικο ριζότο με κολοκύθα το καλοκαίρι γίνεται ένα φανταστικό ριζότο με ντομάτα.

Με λίγα μανιτάρια King Oyster έγινε ένα ασύγκριτης νοστιμιάς ριζότο με μανιτάρια.

Διάβασε τη συνταγή στο funkycook.gr
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: ριζότο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το funkycook.gr