135
Υλικά
- κρεμμύδια 1 τμχ
- βούτυρο 50 γρ
- ρύζι αρμπόριο 400 γρ
- λευκό κρασί 100 ml
- ζωμός κοτόπουλο 2 λτ
- σαφράν 30 τμχ
- βούτυρο 70 γρ
- παρμεζάνα 100 γρ
- γκράνα 100 γρ
Το ριζότο Μιλανέζε (Risotto alla Milanese), το απλούστερο Ιταλικό ριζότο είναι ίσως και το πιο λατρεμένο. Είναι το πιάτο που αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφιβολία πως το Ιταλικό ριζότο αποτελεί ένα γαστρονομικό “όχημα” που μπορεί να απογειώσει την μοναδικότητα ενός κεντρικού υλικού.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr