38
Υλικά για 4 άτομα 1 κιλό σπανάκι 200 γρ. ρύζι καρολίνα 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Άνηθος ψιλοκομμένος 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι πολύ καλά. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και ρίχνουμε το σπανάκι. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και 3 ποτήρια νερό. Βράζουμε και μετά προσθέτουμε το ρύζι και τον άνηθο. Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη !
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-syntages.gr