139
Υλικά
- ρύζι μπασμάτι 500 γρ
- ελαιόλαδο 4 κγ
- σκόρδο 5 σκελ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- μπέϊκον 100 γρ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- σόγια 6 κσ
- κάρυ 4 κγ
- αρακάς 1 ποτ
- κάσιους 1 ποτ
- ανανάς 1 κονσέρβα
υλικά 500γρ ρύζι μπασμάτι 900ml νερό 4 κουταλάκια ελαιόλαδο 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 100γρ μπέικον ψιλοκομμένο 1 καυτερή πιπερίτσα 1 αυγό 6 κουταλιές σόγια 4 κουταλάκια κάρυ 1 ποτήρι κατεψυγμένο αρακά 1 ποτήρι κάσιους αλατισμένα 1 κονσέρβα ανανά σε φέτες στραγγισμένο (350γρ) 1/2 ποτήρι νερό μαιντανό ή κόλιανδρο ψιλοκομμένο
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com