by admin

Το αγαπημένο μου καταπράσινο ριζότο με αβγό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια συνταγή από το βιβλίο μου Ρύζι-ριζότο 600 γρ. τρυφερά καταπράσινα σπαράγγια, καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια 1 εκ. (κρατάμε μερικά ολόκληρα για γαρνίρισμα) 2 κ.σ. βούτυρο 1 μέτριο ψιλοκομμένο κρεμμύδι ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr
Κατηγορία: Ρύζι
Περισσότερες συνταγές: αυγά, ριζότο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.argiro.gr