69
Υλικά
- αυγά βραστά 8 τμχ
- σέλερι 1 κλων
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- άνηθος 0.5 φλ
- γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- μουστάρδα 3 κσ
- μαγιονέζα 3 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- πάπρικα 1 πρέζα/ες
Τα αβγουλάκια που μας έμειναν μετά τις γνωστές κραιπάλες των ημερών του Πάσχα τα είχα φυλάξει στο ψυγείο και μετά από μερικές ημέρες τα έφτιαξα μία ωραιότατη και απλή αβγοσαλάτα που μπορεί να καταναλωθεί σαν μεζεδάκι.Τα υλικά της συνήθως βρίσκονται στο σπίτι οπότε τη σκαρώνουμε γρήγορα και ανέξοδα σχεδόν!
Διάβασε τη συνταγή στο epipantosepistitou-efik.blogspot.com