αβγοσαλάτα και πολύχρωμη: απόσβεση 2 σε 1

Καταχωρήθηκε στις 17/04/12

1 Ψήφοι Ψήφισε

Όσα και να καταναλώσεις πάντα κάτι μένει από τα βραστά αβγά, αφήστε που το Πάσχα σε αρκετούς αρέσει να τσουγκρίζουν και μετά να παρατάνε, συνήθως τα ηττημένα αβγά, διόλου σπάνια και τα νικητήρια, δίπλα στο πιάτο του φαγητού, αφελώς και περί την ακρούλα. Τελειώνει το τραπέζι και η λεία των τσουγκρισμένων αφάγωτων αβγών είναι ποσοτικά μεγαλύτερη από τα φαγωμένα. Κι αν μεν τα έχεις πάρει έτοιμα, αβγά της σειράς, δεν σε νοιάζει. Αν τάχεις βάψει όμως και περιποιηθεί δεόντως με τα χεράκια σου και είναι μάλιστα βιολογικά και φρέσκα, τα βλέπεις να χαραμίζονται έτσι στο βωμό της αφθονίας...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.pandespani.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις