88
Υλικά
- αγγούρι 3 τμχ
- λευκό ξύδι 2 κσ
- ζάχαρη 2 κγ
- σάλτσα καυτερής πιπεριάς 1 κσ
- κόλιανδρο 2 κσ
- μαϊντανός 2 κσ
- ελαιόλαδο 50 ml
- σκόρδο 2 σκελ
- φιστίκι 100 γρ
Μια διαφορετική αγγουροσαλάτα, για τους λάτρεις του δροσιστικού λαχανικού.Διαδικασία Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ξίδι με τη ζάχαρη και ρίχνουμε μέσα το αγγούρι, τη γλυκιά τσίλι σος και τον κόλιανδρο (ή το μαϊντανό). Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα φετάκια σκόρδου για 1/2 - 1 λεπτό, μέχρι να χρυσίσουν, αλλά να μην καούν και πικρίσουν. Αδειάζουμε στη σαλάτα, ανακατεύουμε και προσθέτουμε τα φιστίκια. Συνοδεύουμε με παξιμάδι, χοντροσπασμένο, και τυρί.
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr