162
Υλικά 300 γραμ. κριθαράκι μέτριο 2 σφιχτές κόκκινες τομάτες 1 αβοκάντο ώριμο2 μπάλες μοτσαρέλα ή 200 γραμ. μανούριΦύλλα φρέσκου βασιλικού ή ξερός τριμένος (μια κουταλιά της σούπας) Για τη σάλτσα 1/3 κούπας ελαιόλαδο (100 ml)2 λεμόνια1 κουταλιά σούπας μουστάρδα Βράζουμε το κριθαράκι, το στραγγίζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.Κόβουμε σε καρεδάκια τις τομάτες αφού τους αφαιρέσουμε τους σπόρους.Κόβουμε σε κομματάκια τη μοτσαρέλα ή το μανούρι, και σε μισές ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net