80
Υλικά
- ρεβίθια 250 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- πλιγούρι 0.5 κούπα/ες
- δυόσμος 1 κσ
- αλάτι 0.5 κγ
- κάρυ 0.5 κγ
- κουρκουμάς 0.33 κγ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
Το ταμπουλέ είναι μια σαλάτα που πολύ αγαπούν στις χώρες της Μέσης Ανατολής.Χρησιμοποίησα: 250 γραμμάρια ρεθύθια χωρίς την φλούδα, 2 κούπες νερό, 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1/2 κούπα πλιγούρι χοντρό, 1 κουταλιά σούπας αποξηραμένο δυόσμο, 1/2 κουταλάκι αλάτι, 1/2 κουταλάκι κάρυ, 1/3 κουταλάκι κουρκουμά...
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com