54
Υλικά
- ρεβίθια 2 φλ
- κόκκινα κρεμμύδια 0.25 φλ
- καρότο 0.25 φλ
- μουστάρδα 2 κγ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- ρίγανη 0.5 κγ
- μαύρο πιπέρι 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
2 φλιτζάνια καλά βρασμένα ρεβίθια (430g) 1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι 1/4 φλιτζάνι τριμμένο καρότο 2 κουταλάκι του γλυκού κίτρινη μουστάρδα 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού 1/2 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη αρκετό μαύρο πιπέρι (1/2-1 κουταλάκι του γλυκού) 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr