363
Υλικά
- φιογκάκια 500 γρ
- παριζάκι 100 γρ
- κασέρι 100 γρ
- γκούντα 100 γρ
- μπέϊκον 3 φέτ
- ντοματίνια 10 τμχ
- πιπεριές πράσινες 0.5 τμχ
- μαγιονέζα 100 γρ
- γιαούρτι 50 γρ
- κέτσαπ 50 γρ
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά Φτιάχνουμε την σάλτσα ανακατεύοντας την μαγιονέζα με 2-3 σταγόνες νερό, το γιαούρτι και την κέτσαπ. Ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε τα ζυμαρικά μας. Αλατοπιπερώνουμε καλά και ομογενοποιούμε. Διατηρείται στο ψυγείο.
Διάβασε τη συνταγή στο xristinasmageiremata.blogspot.com