97
Υλικά
- πορτοκάλι 1 τμχ
- μήλα 1 τμχ
- κυδώνι 1 τμχ
- αχλάδι 1 τμχ
- ζάχαρη 1 κσ
- σταφίδες 2 κσ
- ξερά βερίκοκα 3 φλ
- σύκα 3 φλ
- ινδοκάρυδο 3 κσ
- λικέρ 1 σφην
- ζαχαρούχο γάλα 0.5 κουτί
- χυμός λεμονιού 1 κγ
Τα φρέσκα φρούτα συνδυάζονται με τα ξερά και η απλή γλυκιά αλλά όχι λιγωτική σάλτσα με γιαούρτι αφήνει μια δροσερή αίσθηση στο στόμα. Μπορεί πιο συχνά να φτιάχνουμε φρουτοσαλάτες το καλοκαίρι, αλλά και τούτη εδώ με τα χειμωνιάτικα φρούτα σας βεβαιώνω ότι είναι απολαυστική!
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr