109
Υλικά
- κομπόστα 1 τμχ
- φυτική κρέμα γάλακτος 1 τμχ
- ζάχαρη άχνη 1 κσ
Αυτό ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα μου επιδόρπια, πολλά χρόνια πριν, όταν ήμουνα νεαρή δεσποινίδα.
Εκείνη την εποχή, που στις καφετέριες δεν υπήρχε ο φρέντο καπουτσίνο, και τα αγόρια έπιναν φραπέ, εμείς προτιμούσαμε συνήθως, ένα γλυκό, ή μια φρουτοσαλάτα με σαντιγύ.
Εκείνη την εποχή, που στις καφετέριες δεν υπήρχε ο φρέντο καπουτσίνο, και τα αγόρια έπιναν φραπέ, εμείς προτιμούσαμε συνήθως, ένα γλυκό, ή μια φρουτοσαλάτα με σαντιγύ.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com