121
Υλικά
- κάππαρη 2 κσ
- μαύρες ελιές 10 τμχ
- ελαιόλαδο 120 ml
- χυμός λεμονιού 4 κσ
- ξύδι 2 κσ
- μουστάρδα σε σκόνη 1 κγ
- αντζούγιες 4 τμχ
- πατάτες 1 κιλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- άνηθος 3 κσ
- μαϊντανός 3 κσ
- σχοινόπρασο 3 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 2 τμχ
Ψάχνοντας να δω λοιπόν με τι να συνοδέψω το ψαράκι που έφτιαξα τις προάλλες για να χορτάσει και ο ανήρ της οικογένειας, έπεσα σε μια συνταγή του Δρίσκα για πατατοσαλάτα με πράσινες ελιές. Εγώ είχα όμως μαύρες, και λίγες πιπεριές κόκκινες και κόψε ράψε την άλλαξα τελείως τη συνταγή. Έγινε όμως πεντανόστιμη και επειδή έχει ελαιόλαδο είναι σίγουρα πιο υγιεινή από όσες έχουν βάση τη μαγιονέζα...
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu