by admin

Παντζάρια : διατήρηση σε βάζο με ξύδι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Βράζω παντζάρια και βολβούς πάντα περισσότερα απ’ όσα χρειάζομαι και τα διατηρώ για πολλές πολλές μέρες σε ξιδόνερο στο ψυγείο, ώστε να έχω έτοιμη σαλάτα όποτε δεν έχω χρόνο για φρέσκια. Την πρώτη μέρα θα τα φάμε γαρνισρισμένα με τα φυλλαράκια τους και τα υπόλοιπα τα διατηρώ σε βάζο.
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Σαλάτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com