74
Υλικά
- πατάτες 2 τμχ
- ρόκα 1 χούφτ
- γκοργκοντζόλα 180 γρ
- καρύδια 1 χούφτ
- ελαιόλαδο 45 ml
- λευκό ξύδι 30 ml
- μουστάρδα 15 ml
- σκόρδο σε σκόνη 15 ml
- σκόρδο 0.5 σκελ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Η συγκεκριμένη σαλάτα είναι πιο ιδιαίτερη και της αξίζει ένας περισσότερο πρωταγωνιστικός ρόλος στο τραπέζι σας.Η βάση για τη σαλάτα είναι η πατάτα.Το δεύτερο βασικό συστατικό είναι η ρόκα. Στη συνέχεια οι πατάτες και η ρόκα «παντρεύονται» με ένα υπέροχο ντρέσινγκ από ελαιόλαδο, σκόρδο, μουστάρδα και λευκό ξύδι. Και τέλος, προστίθενται τα καρύδια, για να δώσουν γεύση και τραγανή υφή στη σαλάτα, και η φυσικά η Γκοργκοντζόλα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com