90
Υλικά
- πατάτες 0.5 κιλ
- λουκάνικα 6 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- μουστάρδα 3 κσ
- μέλι 1 σφην
- ξύδι βαλσαμικό 1 σφην
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- βούτυρο 50 γρ
- πάπρικα 0.5 κγ
- θυμάρι 4 κλων
½ ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ 6 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΦΡΑΝΚΑ ΑΠΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ IFANTIS 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΦΡΕΣΚΟ 1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ½ ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 50 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK (ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ) ½ Κ.Γ. ΠΑΠΡΙΚΑ 4 ΚΛΩΝ. ΘΥΜΑΡΙ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ ½ ΛΕΜΟΝΙ 3 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ SQUEEZE ΑΠΑΛΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU 1 ΣΦΗΝ. ΜΕΛΙ 1 ΣΦΗΝ. ΛΕΥΚΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr