86
Υλικά
- χταπόδι 1 κιλ
- δαφνόφυλλα 1 τμχ
- μπαχάρι 2 τμχ
- κρασί 0.5 φλ
- πατάτες 500 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- αγγουράκι τουρσί 4 τμχ
- μαύρες ελιές 10 τμχ
- κάπαρη 1.5 κσ
- μουστάρδα 1 κσ
- ξύδι 5 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
- πάπρικα γλυκιά 1 κσ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
Υλικά Χταπόδι 1 κιλό Δάφνη 1 τεμ Μπαχάρι 2 τεμ Κρασί 1/2 κούπα τσαγιού Πατάτες 500 γρ κομμένες Κρεμμυδάκια φρέσκα 3-4 τεμ Αγγουράκια τουρσί 3-4 τεμ Ελιές μαύρες 10 τεμ Κάπαρη 1 1/2 κουταλιά της σούπας Μουστάρδα 1 κουτάλι της σούπας Ξύδι 5 κουταλιές της σούπας Λεμόνι χυμό από ένα λεμόνι Αλάτι-πιπέρι Πάπρικα γλυκιά 1 κουτάλι της σούπας Ελαιόλαδο 1 κούπα τσαγιού Μαϊντανός 1/2 ματσάκι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr