91
Υλικά
- μελιτζάνες 1 τμχ
- ντοματίνια 450 γρ
- σκόρδο 4 σκελ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- χυμός λεμονιού 1 τμχ
- αλάτι 1.5 κγ
- αγκινάρες 180 γρ
- πιπεριές κόκκινες 0.5 βάζο/α
- πιπεριές ψητές 0.5 βάζο/α
- ελιές 0.25 φλ
- τυρί φέτα 0.25 φλ
1 μικρή μελιτζάνα, κομμένη σε ψιλά καρέ
450 γραμμάρια ντοματίνια κομμένα στη μέση
4-5 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
3 - 4 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
χυμό από ένα φρέσκο λεμόνι
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1 βαζάκι (180 γραμμάρια) μαριναρισμένες καρδιές αγκινάρας, στραγγισμένες και χοντροκομμένες
1/2 βάζο (225 γραμμάρια) κόκκινες ψητές πιπεριές, στραγγισμένες και χοντροκομμένες
1/4 φλιτζανιού ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε φέτες
1/4 φλιτζάνι τυρί φέτα
450 γραμμάρια ντοματίνια κομμένα στη μέση
4-5 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
3 - 4 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
χυμό από ένα φρέσκο λεμόνι
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1 βαζάκι (180 γραμμάρια) μαριναρισμένες καρδιές αγκινάρας, στραγγισμένες και χοντροκομμένες
1/2 βάζο (225 γραμμάρια) κόκκινες ψητές πιπεριές, στραγγισμένες και χοντροκομμένες
1/4 φλιτζανιού ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε φέτες
1/4 φλιτζάνι τυρί φέτα
Διάβασε τη συνταγή στο www.madata.gr