124
Υλικά
Τίποτα δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Όταν το συνειδητοποίησα αυτό, έμαθα να αγαπώ και το χρώμα γκρι, το χρώμα που συμβολίζει στο μυαλό μου το μέτρο, την αρχή και το τέλος ταυτόχρονα, την εναλλακτική ματιά σε καθετί. Η δικαιολογία μου για να μην τρώω κουνουπίδι ήταν ανέκαθεν η έντονη μυρωδιά του, ειδικά όταν βράζει, η σύνδεση του στο μυαλό μου ως ένα λαχανικό που σερβίρουν στα νοσοκομεία και σε πολύ αυστηρές νηστείες. Αλλά όπως είπαμε, τίποτα δεν είναι άσπρο η μαύρο! Με το κατάλληλο μαγείρεμα και στην συγκεκριμένη συνταγή, το κουνουπίδι μας δίνει μόνο τα καλά του, κρύβει την έντονη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com